Uw hond, kat of ander huisdier laten inenten tegen ziekten

Vaccinaties huisdier

Het vaccineren van uw huisdier

Een vaccinatie biedt bescherming van uw huisdier tegen een bepaalde ziekte. Gebruikelijk is het om jonge dieren in de eerste levensweken een aantal keer achter elkaar te vaccineren. Daarna is een jaarlijkse vaccinatie voldoende om uw huisdier een goede bescherming te bieden.

Volledige controle bij vaccinatie

Wanneer u een afspraak maakt voor vaccinatie wordt uw dier altijd volledig nagekeken. In de eerste plaats omdat een dier niet ziek mag zijn ten tijde van vaccinatie en ten tweede omdat bij een jaarlijkse controle voortijdig aandoeningen kunnen worden opgespoord en worden verholpen.

Welke vaccinaties?

Tegen welke ziektes uw dier moet worden gevaccineerd is afhankelijk van de diersoort en de leeftijd. Daarnaast zijn er aanvullende vaccinaties nodig wanneer u met uw dier op vakantie gaat naar het buitenland of wanneer hij of zij naar een pension moet.

Vraag stellen of afspraak maken?

Heeft u een vraag omtrent vaccinaties van uw huisdier of wilt u direct een afspraak maken? Dierenziekenhuis Breda geeft u graag advies over het vaccineren van uw hond, kat of ander huisdier. Neem gerust contact met ons op via het reactieformulier of bel direct 076 - 572 29 99

Maak een afspraak

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook