Voor pups tussen 8 - 14 weken & hun baasje

Puppyparty bij Dierenziekenhuis Breda, een informatieve en sociale avond

Wat is een puppyparty?

Een puppyparty is een informatieve en sociale avond voor pups met de leeftijd van 8-14 weken en hun baasje. De avond omvat allerlei gespreksonderwerpen omtrent opvoeding, socialisatie en gedrag. Tijdens deze avond kunnen de eigenaren al hun vragen kwijt, komen de pups in contact met elkaar en kunnen ze op een speelse manier kennis maken met de dierenartsenpraktijk zonder dat hij/zij behandeld of gevaccineerd moet worden.

De eerstvolgende puppyparty is op woensdag 21 augustus 2019.
Komen jullie ook?

Iedere 6 tot 8 weken een puppyparty

Dierenziekenhuis Breda vindt het van groot belang dat pups en eigenaren een zo goed mogelijke start maken. Vandaar dat we zijn begonnen met puppyparty's maar ook met puppyconsulten. Elke 6 tot 8 weken organiseren onze paraveterinairen een puppyparty.

Kom naar de Puppyparty!

Een gezellige avond, leerzaam én ook nog eens gratis

De eerstvolgende puppyparty vindt plaats op woensdag 21 augustus 2019 om 19.00 uur op onze hoofdlocatie De Bouverije aan de Oosterhoutseweg te Breda. Er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar en daarvoor vragen we u voorafgaand even aan te melden.

Leuk dat jullie erbij willen zijn!

Willen u en uw pup deelnemen aan de eerstvolgende puppyparty? Meld u dan heel eenvoudig aan via het reactieformulier op deze pagina of bel direct: 076 - 572 29 99.

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook