Maak een afspraak

Puppy-, Puber- en Junior-consult

Een gratis puppyconsult

Wanneer uw puppy 4 à 5 maanden oud is, kunt u een afspraak maken bij onze paraveterinairen Michelle, Lonneke of Natasja voor een gratis puppyconsult. De bedoeling van deze puppyconsulten is dat de assistente op een speelse manier uw puppy laat wennen aan de spreekkamer, behandeltafel, et cetera. Natuurlijk houden zij samen met u ook de groei en ontwikkeling van uw puppy in de gaten.

Zo bent u er zeker van dat u, onder begeleiding van Dierenziekenhuis Breda, uw puppy een zo goed mogelijke start biedt. Ook kunt u al uw vragen stellen aan de assistente. Let wel; Is uw huisdier ziek of heeft deze een ander kwaaltje, dan zal de dierenarts uw puppy even moeten bekijken.

Puberconsult

Als uw hond een leeftijd van 6 maanden heeft, mag u een afspraak maken bij de dierenarts voor een puberconsult. De arts zal uw vragen beantwoorden en uw hondje nakijken.

Juniorconsult

Bij een leeftijd van 9 à 12 maanden kunt u met uw hond terecht voor een juniorconsult bij onze assistentes Michelle Lonneke of Natasja. Uw jonge hond zal zich al een stuk beter op z’n gemak zijn op de behandeltafel. Tijdens het juniorconsult zal de assistente bepaalde onderwerpen met u bespreken en de hond even nakijken.

Tijden en locaties

De assistenten zijn op de volgende tijden (op afspraak) beschikbaar voor een puppyconsult:

Maak direct een afspraak!

Wilt u direct een afspraak maken bij onze paraveterinairen voor een puppy-, puber- of junior-consult? Vul onderstaand formulier in of bel 076 - 572 29 99

Paraveterinairen Lonneke, Natasja en Michelle

Kunnen wij u helpen?

Veel informatie en plezier

Kom naar de puppyparty op woensdag 5 februari 2020

Meld u hier aan
Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook