Sinds 2007 werkzaam bij Dierenkliniek Taxandria

Paraveterinair Kim Ruskus

Droombaan..

Na een kantoorbaan heb ik in 2006 mijn diploma paraveterinair behaald. Het werken met dieren bleef mijn droombaan. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Taxandria. Na zoveel jaar ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Ik vind de fusie tussen de 2 klinieken een mooie stap en kijk uit naar alle nieuwe ontwikkelingen die gaan komen. 

Nooit is een dag hetzelfde

Naast het afwisselende werk van paraveterinair, beheer ik de financiële administratie. Verder heb ik mij in de afgelopen jaren ontwikkeld in het gedrag van honden en katten. Ik vind het ontzettend leuk om samen met een baasje te zoeken naar een oplossing voor een bepaald gedrag of gedragsprobleem. Graag sta ik u met advies bij. Ook bij de puppy begeleiding op diverse momenten in het eerste levensjaar komt dit vaak goed van pas. 

Gezellige drukke bende

Thuis hebben we 3 honden en een kat. Ik wandel, train en werk veel met mijn flatcoated retrievers. 2 hiervan zijn bij mij thuis geboren. Heel bijzonder vind ik dat.  Ze gaan mee naar jachttrainingen en ook neem ik deel aan apporteer- en jachtwedstrijden met ze. Heerlijke ontspanning, met mijn honden bezig zijn, zeker als ik de drukte van 3 dochters opvoeden even wil ontvluchten. 

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook