Naamswijziging

Dierenartsenpraktijk Breda e.o. wordt Dierenziekenhuis Breda

Al 40 jaar een begrip in de regio Breda

Per 1 juni 2015 is onze naam veranderd van Dierenartsenpraktijk Breda e.o. naar Dierenziekenhuis Breda. Dierenartsenpraktijk Breda e.o. is al zo’n 40 jaar een begrip in Breda. Deze naam is ontstaan toen een aantal dierenartsen, die ook landbouwhuisdieren en paarden behandelden in en om Breda, tot een samenwerking kwamen.

Specialistische zorg voor gezelschapsdieren

In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op de behandeling van gezelschapsdieren alsmede vogels. De naam dierenartsenpraktijk dekt steeds minder de lading. Daarnaast ontstaat er regelmatig naamsverwarring met andere praktijken in Breda. Daarom hebben wij besloten om onze naam te veranderen in Dierenziekenhuis Breda waar 6 dierenartsen en 10 assistenten als medisch team zich bezighouden met de gezondheid en het welzijn van uw huisdier.

 ‘Dierenziekenhuis’ omdat we méér doen!

De naam Dierenziekenhuis Breda geeft duidelijker de mogelijkheden weer die wij u en uw huisdier kunnen bieden. Een in-huis laboratorium, röntgen, laparoscopie, echografie, orthopedie, fysiotherapie, gescheiden opname voor katten, honden en vogels. Ook zijn de openingstijden van ons ziekenhuis waardig: dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur.

Andere naam, zelfde tarieven

De naamsverandering heeft geen gevolgen voor de dienstverlening zoals u die van ons gewend bent. De tarieven blijven gelijk, net als de behandelingen die u van ons als dierenartsenpraktijk gewend bent. Naast het dierenziekenhuis aan de Oosterhoutseweg 73 blijven ook de dependances gewoon bestaan. Op alle locaties wordt alleen op afspraak gewerkt.

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Naar de dierenarts in Breda

Symptomen bespreken & klinisch onderzoek tijdens een consult

Vraag het de dierenarts
Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook