Leer alles over uw konijn

Konijnen informatieavond

Een gezellige en leerzame avond

De konijnen informatieavond is een gezellige, leerzame avond waarbij u alles komt te weten over uw konijn. We gaan onder andere diep in op het gedrag. Waarom vertoont uw konijn een bepaald gedrag? En wat voor verklaringen zijn daarvoor?

Na afloop ontvangt u een leuke goodiebag

Alles wat u moet weten over uw konijn

U komt meer te weten over voeding. Wat kan uw konijn beter niet eten en wat wel? We vertellen u over de pathologie van konijnen. Wat zijn de meest voorkomende ziektes en aandoeningen en hoe kunt u deze tijdig herkennen. U leert ook door middel van een checklist de gezondheid van uw konijn te controleren. Na afloop ontvangt u een leuke goodiebag. Al met al een leuke avond waarbij u een heel stuk wijzer de kliniek weer verlaat!

Eerstvolgende informatieavond

De volgende informatieavond vindt plaats op dinsdagavond 30 oktober 2018 van 19:30 tot 21:00 uur op onze hoofdlocatie De Bouverije aan de Oosterhoutseweg te Breda. De toegang is gratis maar u dient zich er wel voor aan te melden.

Meld u aan voor de informatieavond

Wilt u deelnemen aan de konijnen informatieavond? Meld u dan aan via het reactieformulier. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via telefoonnummer: 076 - 572 29 99.

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook