Bij regelmatig ongewenst en/of afwijkend gedrag van uw hond

Hondengedragstherapie

Hondengedragstherapeut Pieke Everaert

Alle honden vertonen wel eens ongewenst/afwijkend gedrag. Wanneer dit gedrag echter regelmatig voorkomt en het stoort u en/of anderen, kunt u advies vragen aan onze hondengedragstherapeut. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een preventief advies, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuwe hond. Dierenziekenhuis Breda werkt samen met gedragsdeskundige Pieke Everaert.

Meer over Pieke Everaert

Nauwe samenwerking tussen hondengedragstherapeut en dierenarts

Hondengedragstherapeut Pieke Everaert houdt elke twee weken een gratis informatiespreekuur bij Dierenziekenhuis Breda. Zij brengt verslag uit aan de dierenarts van de gesprekken met cliënten en eventuele daaropvolgende consulten aan huis bij de cliënt. Op deze manier kunnen een eventuele behandeling door de dierenarts en het advies van de gedragsdeskundige goed op elkaar worden afgestemd. Er is derhalve een nauwe samenwerking tussen Pieke en de dierenarts.

‘Maak vrijblijvend kennis met hondengedragstherapie’

De eerste stap; gratis informatiespreekuur bij Dierenziekenhuis Breda

Vaak voelt het inschakelen van een hondengedragsdeskundige voor eigenaren als een grote stap. Dat is jammer, want een gedragsdeskundige kan u en uw hond vaak heel goed helpen. Daarom heeft Dierenziekenhuis Breda er met Pieke voor gekozen om elke twee weken een gratis informatiespreekuur te houden. Zo kunt u eerst vrijblijvend kennismaken met Pieke en haar behandelmethode, waarna u kunt beslissen of u haar wil inschakelen voor een consult bij u aan huis. Voor een afspraak kunt u direct bellen met 076 - 572 29 99 of stel gerust een vraag via het reactieformulier.

Maak een afspraak

Aanvullende informatie

Elke 2 weken gratis spreekuur

Hondengedragsdeskundige Pieke Everaert

Oorzaak ongewenst gedrag

Waarom vertoont mijn hond afwijkend gedrag?

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook