Maak een afspraak

Kittenconsult

Een gratis kittenconsult

Als dierenziekenhuis willen we uw kat de beste medische begeleiding geven. Daarom is er voor kittens tussen de 4 en 5 maanden oud een speciaal gratis kittenconsult. U mag dan met het jonge katje langskomen bij onze paraveterinairen. Op die manier wennen ze op speelse wijze vast aan een dierenartsbezoek. 

Groei, advies en tips 

Op dit consult wordt de groei en ontwikkeling van het katje samen met u nagekeken. De paraveterinair geeft ook advies en tips over zaken als ontworming, castratie en sterilisatie, teken, vlooienbestrijding en alle andere onderwerpen waarover u eventueel nog vragen hebt. 

Let op: Dit consult is niet bedoeld voor een behandeling bij ziekte of kwaaltjes, die zich bij uw kitten voordoen. Daarvoor moet u een aparte afspraak maken bij een van onze dierenartsen. 

Negen maanden kattencontrole

Rond de 9 maanden mag uw kitten nogmaals langskomen. Deze is dan een stuk gegroeid. Onze paraveterinairen kijken het katje dan weer helemaal na en ook dan is er alle ruimte om vragen te stellen over de ontwikkeling en verzorging. 

Tijden en locaties

De assistenten zijn op de volgende tijden (op afspraak) beschikbaar voor een kittenconsult:

Maak direct een afspraak!

Wilt u direct een afspraak maken bij onze paraveterinairen voor een kittenconsult? Vul onderstaand formulier in of bel 076 - 572 29 99

Kunnen wij u helpen?

Veel informatie en plezier

Kom naar de puppyparty op woensdag 11 december 2019

Meld u hier aan
Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook