Overgewicht bij honden en katten

Gewichtsbegeleiding bij huisdieren

Gratis begeleiding bij obesitas

Een slanke kat of hond gaat een stuk prettiger en gezonder door het leven. Maar afvallen lijkt soms een onmogelijke klus. Daarom heeft Dierenziekenhuis Breda een gratis afvalprogramma samengesteld waarmee uw hond of kat door middel van de juiste begeleiding en speciale dieetvoeding verantwoord kunt afvallen.

Overgewicht meest voorkomende gezondheidsprobleem

Obesitas (overgewicht) is het meest voorkomende gezondheidsprobleem bij honden en katten. Tot wel 50% van de huisdieren weegt meer dan het ideale gewicht voor hun ras, leeftijd en geslacht.

Hoe ziet het afvalprogramma eruit?

Als uw hond of kat in aanmerking komt voor deelname zal u tijdens de kennismakingsafspraak uitleg krijgen over het streefgewicht, de nieuwe voeding en de hoeveelheid voer. Daarnaast krijgt u tips en ideeën hoe u het afvallen voor u en uw huisdier leuk kunt houden.

Onze assistent zal u tijdens gehele afvalprogramma begeleiden en tijdens diverse vervolgafspraken (om de 14 dagen) ondersteunen. Tijdens het traject zullen we, met uw toestemming, foto’s maken om het gewichtsverlies te volgen.

Begeleiding en afspraken geheel gratis

Het afvalprogramma loopt door totdat uw huisdier het streefgewicht heeft bereikt. Het advies en de afspraken tijdens het afvalprogramma zijn geheel gratis. U betaalt enkel de voeding van Hills Metabolic voor hond en kat! 

Meer weten over het afvalprogramma? 

Stel gerust uw vraag via het reactieformulier of bel direct 076 - 572 29 99.

Maak een afspraak

 

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook