LET OP! Werkzaamheden kruising Tilburgseweg – Nieuwe Kadijk - Bekijk omleiding

Win een gratis gebitscontrole voor uw huisdier en méér

Februari 2019 de maand van het gebit van uw huisdier

Traditiegetrouw is februari de maand van het gebit. In deze maand besteden we extra aandacht aan het onderhoud van het huisdierengebit. Langzaamaan groeit het bewustzijn bij de eigenaren van het belang van een gezond gebit bij hun hond, kat of konijn.

Huisdieren lijden vaak door een slecht gebit

Veel honden en katten lijden door ontstekingen en tandaanslag in de bek. Het begint meestal als een eenvoudig te verhelpen probleem zoals tandplak, maar door dit niet te behandelen kan dit resulteren in ernstige ontstekingen van de tanden, kiezen en het tandvlees. In het laatste stadium worden tanden en kiezen vaak getrokken om pijn en stank bij het huisdier tegen te gaan. Een gebit dat slecht onderhouden wordt zit vol met bacteriën en kan elders in het lichaam ook voor ontstekingen zorgen.

10% korting op een gebitsbehandeling voor uw dier

Wij van AniCura Dierenziekenhuis Breda , willen deze maand weer ons steentje bijdragen in de bewustwording van onze huisdiereneigenaren. Daarom geven we in de maand februari 10 % korting op alle gebitsbehandelingen zoals het reinigen, röntgenfoto’s van het gebit en extracties. Tevens krijgt u bij elke behandeling een gratis goodiebag. Het is in deze maand ook mogelijk om de huidige toestand van het gebit van uw hond of kat gratis na te laten kijken, dit kan op afspraak bij één van onze vestigingen.

Wij raden u aan om van deze mogelijk gebruik te maken. De meeste gebitsaandoeningen blijven namelijk onder de radar. De meeste katten en honden eten met pijn in de bek nog altijd vlot door.

"Samen zorgen we ervoor dat uw geliefde vrienden weer een schone, pijnvrije bek krijgen"

WIN: Gratis gebitsbehandeling voor uw huisdier

Stinkt uw huisdier uit de bek? Vallen de tanden er spontaan uit? Grijp deze kans aan en gun uw hond, kat, fret, konijn, chinchilla of cavia een gratis gebitsbehandeling.

Wat u doen om te winnen?

• Maak zelf een foto van het gebit van uw huisdier,
  • Plaats deze op Facebook onder ons bericht met een motivatie waarom uw huisdier (naam) moet winnen.
  • Deel ons Facebookbericht

**Voorwaarde is dat uw huisdier op (gratis) gebitscontrole verschijnt bij één van onze vestigingen**

LET OP! Klanten zonder Facebook kunnen ook meedoen, zij kunnen een foto en motivatie insturen naar info@dierenziekenhuisbreda.nl. Daarbij duidelijk achternaam van eigenaar, adres en diernaam vermelden!

Profiteer nu en maak een afspraak!

Een afspraak voor de gratis gebitscontrole kunt u maken door het formulier op deze pagina in te vullen of bel direct: 076 - 572 29 99.