Vermoedt u ziekte bij uw huisdier?

Consult dierenarts

Symptomen bespreken & klinisch onderzoek tijdens een consult

Wanneer uw huisdier ziek is kunt u telefonisch contact opnemen met Dierenziekenhuis Breda. Wij maken dan met u een afspraak op één van de vestigingen. Tijdens het consult zal met u gesproken worden over de symptomen die worden gezien en wordt uw dier volledig klinisch onderzocht. Indien nodig wordt veelal direct aanvullend onderzoek gedaan.

Aanvullend onderzoek

Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld bloedonderzoek en beeldvorming (röntgen of echografie). Sommige onderzoeken kunnen niet in huis gedaan worden. Dan wordt er materiaal verzameld en vervolgens verzonden naar een laboratorium. Voor uitgebreide onderzoeken wordt met u vaak een afspraak gepland op een later tijdstip of wordt uw dier tijdelijk opgenomen.

Intensieve zorg tijdens opnamen

Het kan voorkomen dat uw dier zo ziek is dat hij of zij intensieve zorg nodig heeft. Wij nemen uw dier dan enkele dagen op. Ten tijde van opname nemen wij alle zorg op ons. In de opname hebben wij 24 uur per dag camerabewaking zodat het welzijn van uw dier continu in de gaten gehouden kan worden. Er is dagelijks contact met de eigenaar en natuurlijk kunt u op ziekenbezoek komen.

Maak direct een afspraak!

Wilt u direct een afspraak maken voor een consult? Vul onderstaand formulier in of bel 076 - 572 29 99

Kunnen wij u helpen?

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook