LET OP! Werkzaamheden kruising Tilburgseweg – Nieuwe Kadijk - Bekijk omleiding

Speciaal tarief in maart

Castratie konijn

Aangezien een konijn een sociaal dier is en wij graag zien dat zij vredig samenleven met andere konijnen, ontvangt u deze maand 10% korting op castraties van zowel rammen als voedsters.

Castratie ram

Castratie bij een ram is nodig omdat deze door een overdaad aan hormonen hinderlijk kan blijven rijden op een voedster. Deze ingreep houdt bij rammen in dat de zaadballen en zaadleiders worden verwijderd.

Castratie voedsters

We spreken bij een voedster ook over castreren, aangezien er een onderdeel van het geslachtsapparaat uit het lichaam wordt verwijderd. Castratie van vrouwelijke konijnen is wenselijk, omdat ongecastreerde voedsters vanaf een leeftijd van 5 jaar een sterk vergrote kans op baarmoedertumoren hebben. Ook eventuele schijnzwangerschappen zullen stoppen en het karakter verbetert vaak ten goede.

Profiteer in de maand maart van 10% korting op de castratie van uw konijn!

Goed om te weten

Wij werken veelal werken met gasnarcose. Voor konijnen hebben wij zelfs speciale tubes, zodat ook deze met gasnarcose behandeld kunnen worden. Uw konijn wordt in zo’n geval aan een monitor gelegd, zodat wij precies kunnen zien wat er gebeurt met de ademhaling en hartslag tijdens de narcose. De zuurstofconcentratie wordt netjes bijgehouden en ook de hoeveelheid koolzuurgas in de uitademingslucht wordt geregistreerd. Een moderne en veilige manier dus.

Bezoek dierenziekenhuis Breda

Wees slim, profiteer van onze actie en maak snel een afspraak want onze agenda’s lopen deze maand snel vol!
Let op: deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen of voordeeltarieven, zoals de BredaPas.

Vragen of afspraak maken?

Heeft u een vraag omtrent het castreren van uw konijn of wilt u direct een afspraak maken? Dierenziekenhuis Breda geeft u graag advies over de castratie van uw hond, kat of ander huisdier. Neem gerust contact met ons op via het reactieformulier of bel direct  076 - 572 29 99.

Vraag het aan Dierenziekenhuis Breda

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook