LET OP! Werkzaamheden kruising Tilburgseweg – Nieuwe Kadijk - Bekijk omleiding

Samen bundelen we onze krachten

AniCura Dierenziekenhuis Breda en Dierenkliniek Taxandria gaan samen verder

Telefoonnummers

Bel voor Dierekliniek Taxandria het volgende nummer:  076 - 541 74 77

Wij willen u graag op de hoogte stellen van een aantal ontwikkelingen die bij Dierenziekenhuis Breda hebben plaatsgevonden of binnenkort op de agenda staan.

AniCura netwerk van dierenklinieken

Dierenziekenhuis Breda heeft zich sinds enkele maanden aangesloten bij AniCura. AniCura is een netwerk dat dierenklinieken in Nederland samenbrengt. Op deze manier kunnen wij de diergeneeskundige zorg voor uw huisdier nog beter maken. Wij hebben er ook voor gekozen om nauw te gaan samenwerken met een andere Bredase praktijk, namelijk Dierenkliniek Taxandria.

Samenwerking Dierenkliniek Taxandria

Wij kennen Dierenkliniek Taxandria en haar dierenartsen en paraveterinairen al enkele jaren goed omdat wij samen met hun onze spoeddiensten verzorgen. Daardoor weten we dat zij onze visie delen wat betreft een goede zorg voor dieren. We zijn daarom blij u te kunnen mededelen dat wij vanaf de maand oktober één naam gaan dragen, namelijk AniCura Dierenziekenhuis Breda.

LET OP: Bel voor Taxandria het nummer: 076 - 541 74 77

De beste zorg voor uw dier

Wat betekent dit nu allemaal voor u als klant? Eerlijk gezegd niet zo veel. De grootste verandering zal onze naam zijn. U kunt gewoon terecht op uw eigen vestiging bij uw eigen dierenarts, net als voorheen. Wij zijn nog altijd een kliniek voor alle eerstelijns zorg en daarnaast kunnen we net dat beetje meer. Van vaccinatie tot intensieve zorg, operaties en veel diagnostiek in huis. Doordat wij achter de schermen onze krachten bundelen, met ons eigen team en met de kennis van onze collega’s binnen AniCura, kunnen wij straks ons nog beter uitrusten voor de zorg voor uw beestje.

Onze vestigingen

Dierenkliniek Taxandria