LET OP! Werkzaamheden kruising Tilburgseweg – Nieuwe Kadijk - Bekijk omleiding

Dierenziekenhuis Breda

Afspraak maken (van 8 - 20 uur!)

Voor vaccinatie(s) of een gezondheidscheck (kennismakingsconsult met check van uw huisdier binnen 2 weken na aanschaf) kunt u zelf een afspraak maken door uw gegevens hieronder in te vullen. Indien u huisdier ziek is of klachten heeft, verzoeken wij u hiervoor telefonisch een afspraak te maken via 076 - 572 29 99. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat er voldoende tijd wordt ingepland voor uw huisdier.

Bij spoed kunt u telefonisch contact opnemen met 076 - 572 29 99.

 

Spreekuur en uitgebreid onderzoek

Spreekuur uitsluitend volgens afspraak

Om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen, werken we op afspraak. Voor consulten, vaccinaties, eenvoudige behandelingen en kleine ingrepen kunt u terecht op alle locaties. Een afspraak maken bij Dierenziekenhuis Breda kan van maandag t/m vrijdag van 8 - 20 uur en op zaterdag van 8.30 - 11.30 uur.

Onderzoeken & operaties

Bij dierenkliniek Ginneken & dierenkliniek Princenhage worden ook castraties van honden, katten, konijnen, sterilisatie van de poes en kleine operaties uitgevoerd. Wanneer het nodig is om uitgebreide onderzoeken te doen (zoals röntgendiagnostiek, echografisch onderzoek) of een grotere operatie uit te voeren, wordt de afspraak op dierenkliniek de Bouverije gemaakt.

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook