Dierenziekenhuis Breda

Afspraak maken (van 8 - 20 uur!)

U kunt in veel gevallen online een afspraak maken. Indien u huisdier erg ziek is of u twijfelt of de afspraak kan wachten, neemt u dan aub telefonisch contact met ons op zodat we kunnen overleggen of een eerdere afspraak wenselijk is. Ook als de tijdstippen u niet schikken, kunt u ons bellen zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken voor een alternatief.

LET OP: Het formulier is niet bedoeld voor operatie afspraken of spoed. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 076 - 572 29 99.

 

Spreekuur en uitgebreid onderzoek

Spreekuur uitsluitend volgens afspraak

Om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen, werken we op afspraak. Voor consulten, vaccinaties, eenvoudige behandelingen en kleine ingrepen kunt u terecht op alle locaties. Een afspraak maken bij Dierenziekenhuis Breda kan van maandag t/m vrijdag van 8 - 20 uur en op zaterdag van 8.30 - 11.30 uur.

Onderzoeken & operaties

Bij dierenkliniek Ginneken & dierenkliniek Princenhage worden ook castraties van honden, katten, konijnen, sterilisatie van de poes en kleine operaties uitgevoerd. Wanneer het nodig is om uitgebreide onderzoeken te doen (zoals röntgendiagnostiek, echografisch onderzoek) of een grotere operatie uit te voeren, wordt de afspraak op dierenkliniek de Bouverije gemaakt.

Dierenziekenhuis Breda
Aangesloten bij: KNMvD Aangesloten bij: KNMvD Volg ons op: Facebook